Ställplatser / Husbilsparkering


Komplett betal- och bokningssystem.

STÄLLPLATSER /
HUSBILSPARKERING

Husbilsägarna blir bara fler och fler. Många ytor går att med enkla medel göra till en Ställplats/Husbilsparkering. Till exempel så kanske det finns någon lämplig yta i anslutning till gästhamnen, principen för bokning och betalning är densamma för båtar som för husbilar. Genom att samutnyttja serviceanläggningarna med husbilarna så kan gästhamnen förlänga säsongen.

Har ni redan en befintligt verksamhet med Ställplatser/Husbilsparkering så har vi rätta verktyget för er. Bokning av ställplats/husbilsparkering och betalning i ett. Om man låter samtliga platser vara bokningsbara och har tydlig skyltning att husbilsägaren ska på plats gå in på er hemsida för betalningen så sköter sig anläggningen med betalningar helt automatiskt så ni kan lägga fokus på värdskap och service istället. Kassalösning för manuella bokningar och betalningar på plats eller via telefon ingår som standard. Api för Octavius som gör att parkeringsvakten kontrollerar betalningar med hjälp av sin handscanner. Saknar ni parkeringsvakter så har vi enkla webbaserade lösningar för kontroll.

Skapa snabba rapporter och listor över ankommande och avgående husbilar. Avancerad statistik, se exakt hur mycket varje parkeringsplats har omsatt, vilken nationalitet besökarna har m.m. Finns det särskilda platser som periodvis är lediga, styr enkelt tillträdet med hjälp av en kalender så dessa också nyttjas fullt ut.

Funktioner som:

  • Styrning så rätt bil får plats på rätt plats. Maximum och minimum längd, bredd eller liknande.
  • Anpassningsbart till nya betalmedel. Idag är kort och Swish de populäraste betalmedelen. Nya betalmedel implementeras utan någon hårdvara som behöver bytas.
  • Tilläggstjänster så som elström, frukost m.m.

Några referenser:
Stegeborg Egendom - Söderköping
Småbåtshamnen i Limhamn - Limhamn
Husbilhudik - Hudiksvall
Sportshopen - Grebbestad
Jordfalls Hamn - Uddevalla
Fantasi Marina - Uddevalla

HAMNSYSTEM.SE
Hamnsystem Sverige AB
Skotsteksgatan 11
452 38 Strömstad
Sweden
Org-nr: 559188-3680


Email:
Telefon: