Vi kan digitalisering!

Vi låter besökare förboka sin parkering vilket innebär vi kan använda befintliga resurser och styra trafiken på ett helt nytt sätt jämfört med dagens parkeringsalternativ.

Smart resursutnyttjande Städer, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar har parkeringsytor som står helt eller delvis tomma för att trafikanterna inte hittar dit. Med hjälp av förbokning och en klok prissättning kan man frigöra attraktiv mark för andra ändamål.

Mer intäkter och lägre avgift! Hjälp dina hyresgäster att hyra ut sin parkering i andrahand när dom är bortresta. Fler parkeringar frigörs och ökar tillgången på parkeringsplatser i staden.
=
* Högre intäkter för fastigheten.
* Lägre hyra för hyresgästen.
* Fler parkeringar utan investeringar.

Våra Funktioner

Boendeparkering

Förenkla administrationen och bokföringen på dina parkeringar. Låt era boendeparkeringar hanteras online och låt kunderna abonnera och betala med Swish eller kort. I systemet är det lätt att se lediga platser och deras priser.

Alla förbokningsbara platser fungerar även som drop-in. Bokning och betalning med Kort och Swish dygnet runt. Avbokning med automatisk återbetalning som standard.

Parkeringstillstånd

Låt kunderna köpa parkeringstillståndet direkt på er hemsida. Enkelt administratörsverktyg och kontrollfunktion för parkeringsvakterna.

Accesskoder

Skicka automatiska utskick med koder till servicehus, bommar eller sopstationer via sms och e-post.

Vaktbolag

Låt vaktbolaget koppla upp sina handdatorer mot systemet och i realtid får svar på om bilar har giltig betalning eller ej.

Accesslistor

Lägg till kunder i en lista som har rätt att boka parkering inom ett visst område. Det kan styras vi bankid eller e-post konto.

Blockera platser

Blockera snabbt och enkelt enskilda platser eller hela områden vid t.ex. ombyggnationer eller event direkt via mobilen.

Parkeringsavgift

Låt kunderna betala p-avgiften direkt på er hemsida med swish eller kort. Ingen app att ladda ner eller krav på att skapa konto.

Återbetalning

Att göra en återbetalning på hela eller delar av ett belopp har aldrig varit enklare. Två klick i systemet.. klart!

Varningar & Erbjudanden

Genom systemet kan ni blixtsnabbt nå alla besökare via e-post eller sms med varningar om t.ex. brand eller marknadsföring av t.ex. kommande event.

med mera...

Gästerna som använder vårt system älskar det! Det beror på att vi ändå från start har haft som mål att förenkla för gästen. Det ska vara lätt att betala. Vi har tagit bort onödiga steg som inloggning eller app nedladdning.

Nöjda gäster och nöjda markägare.

Fyll i formuläret eller maila oss nu.

Till exempel: https://www.psidan.se/ och https://arefjallby.com/.


Vårt egenutvecklade lampsystem

Direkt synkroniserat mot bokningssystemet

Lampor som direkt visar vad som är ledigt eller bokat på både båtplatser och parkeringar.

Denna unika produkt tar bokning till en helt ny nivå. "Stor lampa" monteras på vardera plats och "Välkomstskylt med lampor" består av en översiktsskylt där ni ser status på ett helt område. Tydligt för både kontrollant och gäst.


Ingen kund är för stor eller för liten

Ring nu

Kontakta oss för att få en lösning som passar er verksamhet.


Referenser Parkering

Psidan Lär mer Förbokning och betalning av ställplatser och parkering.
Norrköping Terminalen 1 Lär mer Bokning av parkeringsplatser.

Företaget

  • Hamnsystem Sverige AB

  • 559188-3680

Senaste nytt

Vi söker personal

Kontakta oss

  • Södra Hamngatan 27, 452 30 Strömstad

Följ OSS