Funktioner


Vi löser de de problem och önskningar du har på din brygga eller i din hamn, nedan listas ett axplock av lösningar vi byggt för våra nuvarande kunder.

Toalettkoder och kvitto på SMS och E-mail

Vid betalning kan toalettkoder, portkoder och kvitto skickas på SMS och E-mail. Kunder kan betala dygnet runt utan personal. Det ger ökad service och intäktsmöjligheter.

Ta betalt på hamnkontor eller i en lokal kiosk.

Vårt onlinesystem sys enkelt ihop med transaktionerna på hamnkontoret för att få bra statistik på alla betalningar och bokningar. Du kan öka servicenivån i din hamn genom att låta din lokala kiosk eller butik registrera hamnavgiftsbetalningar på tider du inte har öppet. Onlinebetalningen är givetvis öppen dygnet runt.

Bokningsschema

Med vårt bokningsschema för de bokningsbara platserna kan du och dina gäster se beläggningen på alla platser för hela sommaren.

Avancerad prissättning

Ta olika priser vid olika datum, olika priser för olika båtlängder och storlekar. Weekendpriser och helgpriser. Vi sätter de priserna du vill.

Tillgängliga båtplatser

Lägg ut båtplatser för betalning och bokning enbart under vissa tidsperioder. Vissa platser är lediga bara under kortare perioder, när ägaren är borta eller liknande. Gör dessa platser tillgängliga för betalning eller bokning i samma system.

Eget inlösenavtal

Vi håller inte i era pengar. Vi sätter upp en lösning där pengarna går rakt in på ert konto efter erlagd betalning.

Avancerad statistik

Vi tar fram statistik för betalningar och bokningar under de tidsperioder ni vill. Ni har full koll på transaktionerna i eran hamn. Vi tar fram de listor som underlättar arbetet för dig eller din personal. Det kan vara båtar som ska markeras, obetalda bokningar osv.

Du bestämmer vilken data du behöver i din hamn.

Hamnsystem.se
Simwork AB
Skotsteksgatan 11
452 38 Strömstad
Sweden
Org-nr: 556935-1280


Email:
Telefon: